Industri

Industrisektoren er en dynamisk sektor præget af store investeringer, globalisering, konsolidering og restrukturering. Nye markeder, en øget innovation og højere kompleksitet i værdikæden gør væksten både vanskeligere og vigtig.

Behovet for rationalisering på den ene side og innovation på den anden siden gør strategiske vurderinger afgørende for succes. I tillæg hertil er der et stadig stærkere fokus på teknologi og værdikædebetragtninger knyttet op imod miljøspørgsmål og knaphed på naturressourcer.

Industri er en sammensat og dynamisk sektor med en række forskellige brancher:

  • Bygge & Anlæg
  • Maskin- og komponentindustri
  • Procesindustri
  • Engineering

Krav til fremtidens ledere

Aldrig før har den rette kombination af kompetence og værdier været vigtigere end nu. Innovative ledere med international erfaring vil sikre succesen. I næsten alle regioner af verden vil rekrutteringen og udviklingen af talenter være en større udfordring end nogensinde tidligere. Store ændringer på tværs af industrier stiller nye krav til dagens og fremtidens ledere indenfor sektoren Industri.

Vores ekspertise og services

Vores konsulenter har alle lang erfaring fra industrien og evner at udfordre og finde nye kreative veje at udvikle og rekruttere ledere. Vi kan blandt andet bidrage med at styrke organisationen med erfarne ledere indenfor restrukturering, internationalt salg eller strategisk udvikling i produktions- og projektbaserede selskaber.

BackerSkeie er samarbejdspartner med nogen af de mest spændende og synlige aktører i sektoren Industri. I en stadig mere globaliseret verden rekrutterer vores konsulenter ledere, som bidrager til succes både i etablerede og nye markeder. BackerSkeie har sammensat et af Nordens stærkeste teams omkring Industri. Teamets fokus på sektoren gør, at kvaliteten på proces og kandidat bliver så meget højere.

Daglige samtaler med ledere og eksperter indenfor sektoren udvikler vores kompetence og gør at vi kontinuerlig opdateres med information om de bedste talenter i branchen. Vi har ofte en personlig relation til de mest fremtrædende ledere i branchen, som vi kan aktivere som kilder eller kandidater, når den rette stilling dukker op. Vores position i markedet og vores personlige relationer er ofte afgørende ved slutforhandlinger og underskrift med de bedste kandidater. For at sikre kandidatens succes i den nye rolle følger vi op omkring integreringen, og har regelmæssig kontakt med såvel kandidat som klient i det første år efter ansættelsen.

Vi dækker en række behov, som virksomhederne indenfor sektoren Industri måtte have:

  • Executive Search
  • Succession Planning
  • Bistand ved Fusion og Opkøb
  • Bestyrelsesrådgivning og -rekruttering
  • Assessments og Management Audits

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Ansvarlig rådgiver

Jasper Jansen

Managing Partner København & Lead Life Science