BACKERSKEIE
© $$year$$ BackerSkeie AS

Om os

BackerSkeie er et førende Executive Search selskab med fokus på det nordiske marked.

Vores mål er at skabe varige værdier for vores klienter. Siden starten i 2004 har vi etableret os som et naturligt valg for ledere og organisationer, som ønsker en betroet rådgiver. Gennem solid erfaring og høj ekspertise skaber vi en betydelig merværdi i søgningen efter de bedste ledere og nøglepersoner. Mere end 2/3 af vores opgaver kommer fra etablerede klienter.

Hver klient og hver rolle er unik. Vi arbejder for globale selskaber, familieejede virksomheder og nystartede virksomheder i mange forskellige brancher. Fællesnævneren er, at alle vores klienter er dedikerede til at have de bedste ledere i deres virksomhed, fordi det skaber en afgørende konkurrencefordel.

Vi mener, at rekruttering er en af de vigtigste beslutninger, en leder eller en bestyrelse tager. Konkurrencen om de stærkeste kompetencer er hård, og kræver stor opmærksomhed fra den enkelte leder og organisationen som helhed. Belønningen er stor for de ledere og organisationer, der lykkes med dette. BackerSkeie arbejder kun med rekruttering og evaluering af ledere og nøglepersoner.

Vi tilbyder vores klienter følgende ydelser; Executive SearchLeadership Assesments & Advisory og Board Assessments & Advisory.