Om Os

BackerSkeie er et førende Executive Search selskab med fokus på det nordiske marked.

Vores mål er at skabe varige værdier for vores klienter gennem rekruttering af de bedste ledere. Siden starten i 2004 har vi etableret os som et naturligt valg for ledere og bestyrelser som ønsker en betroet rådgiver der leverer med høj kvalitet.

Vi har 17 kompetente og motiverede konsulenter på vores kontorer i Oslo og København. Vores konsulenter skaber kontakt mellem vores klienter og de bedste kandidater. Vi leverer rådgivning af højeste kvalitet gennem konsulenter, der er specialiserede i forskellige brancher, og er understøttet af en teamorienteret organisation, med solide processer og anerkendte værktøjer. Gennem erfaring og ekspertise tilfører vi betydelig merværdi i jagten på den rette leder.

BackerSkeie hjælper vores klienter i deres bestræbelser på at få de bedste ledere til deres virksomhed. Hver klient og rolle er unik og skal behandles herefter. Rekruttering er en af de vigtigste beslutninger, en leder eller en bestyrelse tager.

Konkurrencen om de stærkeste kompetencer er hård, og kræver stor opmærksomhed fra den enkelte leder og bestyrelse. Gevindsten er stor for de ledere og bestyrelser, der lykkes med dette. BackerSkeie arbejder kun med rekruttering og evaluering af ledere og nøglepersoner. De bedste ledere kan give virksomheden en afgørende konkurrencefordel.

BackerSkeie bistår vores klienter gennem kerneydelserne

  • Executive Search
  • Bestyrelsesevaluering og rekruttering
  • Leder- og ledergruppeevaluering

BackerSkeie er premium partner for en global og eksklusiv platform for Executive Search konsulenter i mere end 100 byer og 60 lande. Gennem dette har BackerSkeie en global rækkevidde.

Vores kerneværdier er:

  • Client first
  • Best in class
  • Great team

Disse kerneværdier er grundlaget for vores samarbejde med klienter, kandidater og kolleger.

Procestid
Kundetilfredshed
Fuldførte opgaver
Procestid
Kundetilfredshed
Fuldførte opgaver

Ansvarlig rådgiver

Knut Ole Tande

Managing partner og lead industri

Jasper Jansen

Managing Partner København & Lead Life Science