Jasper Jansen

Han er specialist i rekruttering og udvælgelse af ledere og nøglepersoner indenfor IT, Telecom & Media, Life Science og FMCG & Retail.

Hårdt arbejdet slår talent, når den med talent ikke arbejder.

Jasper Jansen har bred erfaring fra diverse lederroller i internationale selskaber inden for IT-branchen, som Marketing Manager og Sales Manager og som en del af selskabernes danske ledelse. Han har herudover erfaring som Business Unit Manager fra en global rekrutterings koncern. Jasper har erfaring med Executive Search siden 2007.

Jasper Jansen har en Academy Foundation-grad i business. Herudover er han uddannet finansiel rådgiver fra Handelsbanken.

Jon Erling Tenvik

Han leder BackerSkeies team inden for services, offshore og shipping. Herudover bistår han klienter i sektorerne finans, offentlig og teknologisektoren med executive search, assessments, management audits og bestyrelsesrådgivning.

Jon Erling har en lang ledererfaring fra en række roller inden for kapitalforvaltning og corporate finance i Handelsbanken Norge, Storebrand og Morgan Stanley International.Han var leder af et stort privatejet rederi og investeringsselskab genne flere år. Jon Erling har herudover en solid erfaring som bestyrelsesmedlem i virksomheder inden for den maritime sektor, it og kapitalforvaltning.

Jon Erling er uddannet ved Naval War Schools operationelle linje og har en MBA fra INSEAD. Han har en lederuddannelse fra Stanford Graduate School of Business og har afsluttet Forsvarets højskole og NATO Defense College. Hans modersmål er norsk og han taler flydende engelsk og fransk.

Are K. Skeie

Are har mere end 15 års erfaring med executive search og er i dag en af de førende headhuntere inden for finans- og ejendomsbranchen i Norge. Han leder BackerSkeies team inden for bank, finans, forsikring og fast ejendom. Herudover bistår han klienter i den offentlige sektor, byggeri og industri med executive search, assessments og management audits.

Min største glæde og motivation er at give vores klienter det luksusproblem at måtte vælge mellem flere topkvalificerede kandidater.

Are har en baggrund indenfor rådgivning omkring risikostyring fra en tysk investeringsbank og som forretningsudvikler og salgschef i det norsk-tyske handelskammer med et særligt ansvar for at rådgive norske eksportfirmaer. Herudover var han salgschef i et norsk højteknologi-mediefirma som lavede avanceret søgeteknologi.

Han er Civiløkonom fra universitetet i Köln. Ares modersmål er norsk og han er flydende i såvel engelsk som tysk.

Ann-Kristin Nyrønning

Hun leder BackerSkeies team inden for den offentlige sektor og organisationer. Herudover bistår hun klienter i sektorerne FMCG & detail, media og uddannelsessektoren med executive search, assessments og management audits. Ann-Kristin er en af Norges mest anerkendte headhuntere inden for den offentlige sektor.

Hun har en lang erfaring fra consulting, research og analyse i norsk og international sammenhæng, fra bl.a. Innovation Norge og CapGemini. Ann-Kristin har ledet internationale projekter og analyser for norske eksportfirmaer og været faglig leder i The Confederation of Norwegian Enterprise.

Hun er Civiløkonom fra Norges Handelshøjskole (NHH). Ann-Kristins modersmål er norsk hun er flydende i engelsk og italiensk.

Rolf Kåre Nilsen

Han leder BackerSkeies FMCG & Detail team og bistår herudover klienter inden for sektorerne finans, offentlig og industri med executive search, management audits og bestyrelsesrådgivning. Rolf Kåre er i dag en trusted advisor for en række store norske virksomheder og deres øverste ledelse.

Når du forstår, at ingen brancher, virksomheder eller positioner er ens, vil du erkende, at solide og grundige rekrutteringsprocesser er afgørende for succes.

Rolf Kåre har en lang ledererfaring som hhv. mellem- og topleder hos en af de førende leverandører til bygge- og anlægsbranchen, som administrerende direktør for en norsk og internationalt orienteret virksomhed inden for teknologisektoren og som managing partner i et anerkendt konsulentfirma. Han har også erfaring som formand for nomineringskomitéer i børsnoterede selskaber.

Rolf Kåre er Civiløkonom fra Norges Handelshøjskole (NHH).

Trygve Langholm

Trygve leder BackerSkeies team inden for IT, telekommunikation og media og bistår herudover klienter inden for sektorerne teknologi, services og industri med både executive search, management audits og bestyrelsesrådgivning.

Man skal vælger sin leder med omhu.

Trygve har mere end 20 års erfaring fra salgs- og lederstillinger i internationale it- og konsulentselskaber. Han har været partner i Accenture, administrerende direktør for Cambridge Technology Partners i Norge og divisionsdirektør i EDB Business Partner. Han er uddannet og har gjort tjeneste som kryptograf i de væbnede styrker. Trygve har bred ekspertise og et meget stærkt netværk inden for informationsteknologi, cybersikkerhed og consulting.

Trygve er Civiløkonom fra Norges Handelshøjskole (NHH).

Alexander Huun

Herudover bistår han klienter i sektorerne finans, bank og private equity med executive search og management audits.

Den vigtigste opgaver for enhver virksomhed er at sikre de bedste talenter til kritiske opgaver. Det starter oppefra.

Alexander har været divisionsdirektør i en stor norsk bank, været en del af ledergruppen i et anerkendt konsulentfirma og haft lederstillinger inden for den mekaniske og farmaceutiske industri. Han har i alt mere end 20 års erfaring som leder og projektleder, med international erfaring fra opgaver i 16 forskellige lande. Alexander har primært arbejdet med organisationsudvikling, introduktion af ny teknologi og strategiudvikling.

Alexander er uddannet inden for økonomi og administration og har en MBA fra Heriot-Watt University i Skotland.

Cato Backer

Cato har mere end 20 års erfaring inden for executive search og er en efterspurgt rådgiver for klienter både med norsk og internationalt fokus. Han bistår i dag klienter i sektorerne industri, energi, teknologi, services og FMCG & Detail med både executive search, management audits og bestyrelsesrådgivning.

Rekruttering er sandsynligvis det mest strategiske for en leder. Det er vores opgave at finde bedre ledere end nogen anden.

Cato etablerede BackerSkeie i 2004 med en ambition om at blive en af de førende aktører i branchen, og skabe værdi for klienterne ved at skabe bedre ledelse i deres respektive marked. Cato har herudover lang erfaring fra media, kommunikation og konsulentydelser, hvor han havde forskellige lederroller, herunder som administrerende direktør for et mediefirma.

Han er Civiløkonom med en Master of Business and Economics fra universitetet i Köln i Tyskland. Catos modersmål er norsk og han er flydende i såvel engelsk som tysk.

Knut Ole Tande

Han har mere ned 12 års erfaring med executive search. Han leder BackerSkeies team inden for den industrielle sektor. Herudover bistår han klienter i sektorerne energi, teknologi, services og offentlig med executive search, management audits og bestyrelsesrådgivning.

Det er et privilegium at arbejde sammen med fremragende ledere og ambitiøse virksomheder. Med en dyb forståelse for kundernes mål og strategier er det min ambition altid at levere lidt mere end forventet!

Knut Ole har lang erfaring med både ledelse og strategiudvikling gennem flere lederroller fra bl.a. Alcatel, Cisco, TDC og Umoe ICT. Han gør god brug af denne erfaring i forbindelse med rådgivning i brancher med mange og kontinuerlige forandringer.

Knut Ole is an engineer from Narvik University College and a business economist from BI Oslo.