Ingunn Lian

Hun har lang research erfaring efter såvel ledere som specialister inden for it, detail, energi, offentlige og services.

Vi arbejder hver dag med at matche mennesker der kan noget, med virksomheder der vil noget. Det skaber resultater for alle.

Ingunn har en lang erfaring fra norske executive search selskaber. Hun har tidligere arbejdet som projektleder, med marketing i bilindustrien og som eksportkonsulent i Italien. Hos BackerSkeie har hun været med til at løse snesevis af opgaver på ledelsesniveau og specialiststillinger.

Ingunn er Civiløkonom fra Norges handelshøjskole. Derudover har hun studeret fransk i et år på Universitetet i Oslo og haft et semesters studerendeudveksling ved Universitetet i Köln. Lians modersmål er norsk og hun er flydende i engelsk, fransk og italiensk.

Peder Juland

Han har ti års research erfaring efter såvel ledere som specialister hvor han har været en del af flere hundrede rekrutteringsprocesser. Han arbejder primært med opgaver inden for it / teknologi, FMCG / detail og industri.

Muligheden for at tale med de bedste kandidater, mens jeg samarbejder med branchens førende konsulenter og researchere, gør mit job attraktivt, udviklende og interessant.

Efter endt uddannelse har Peter bl.a. arbejdet med der blandt andet med salg hos Microsoft. Han har lang erfaring fra både norske og internationale Executive Search-virksomheder.

Peder har en BA. Honours fra University of Strathclyde i Skotland.