Professional Services

Efterspørgslen efter professional services er øget de seneste år. Stadigt mere professionelle og internationale kunder outsourcer sine services og kræver mere af sine leverandører, når det gælder kompetence og løsninger.

Leverandørerne får stadig større udfordringer med hensyn til rekruttering og med at beholde den kompetence og kapacitet, som er nødvendig for at sikre succes.

Professional services er en sammensat og dynamisk sektor med en række forskellige brancher:

  • Juridiske services
  • Supply Chain & Logistics
  • Business & Services/BPO
  • Real Estate

Krav til fremtidens ledere

Ledere i sektoren takler dagligt en række nye udfordringer og muligheder relateret til teknologi og globalisering. Øget konkurrence og en øget grad af specialisering gør outsourcing og professional services til en stadig større del af økonomien. Visionære og innovative topledere vil bygge den rette kultur og struktur i deres virksomheder. Det er disse ledere, vores klienter ønsker.

Vores ekspertise og services

Vore konsulenter har erfaring og kompetence indenfor rekruttering af forskellige stillinger hos en række virksomheder relateret til Professional Services. Daglige samtaler med ledere og eksperter indenfor sektoren Professional Services udvikler vores kompetence og gør at vi kontinuerlig opdateres med information om de bedste talenter i branchen. Vi har ofte en personlig relation til de mest fremtrædende ledere i branchen, som vi kan aktivere som kilder eller kandidater, når den rette stilling dukker op.

BackerSkeie er samarbejdspartner med nogen af de mest spændende og synlige aktører i sektoren Professional Services. I en stadig mere globaliseret verden rekrutterer vores konsulenter ledere, som bidrager til succes både i etablerede og nye markeder. BackerSkeie har sammensat et af Nordens stærkeste teams indenfor Professional Services. Teamets fokus på sektoren gør, at kvaliteten på proces og kandidater er højest mulig.

Vores position i markedet og vores personlige relationer er ofte afgørende ved dialog og underskrift med de bedste kandidater. For at sikre kandidatens succes i den nye rolle følger vi op omkring integreringen, og har regelmæssig kontakt med såvel kandidat som klient i det første år efter ansættelsen.

Vi dækker en række behov, som virksomhederne indenfor sektoren Professional Services måtte have:

  • Executive Search
  • Succession Planning
  • Bistand ved Fusioner og Opkøb
  • Bestyrelsesrådgivning og -rekruttering
  • Assessments og Management Audits

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Ansvarlig rådgiver

Jasper Jansen

Managing Partner København & Lead Life Science