Offentlig & Organisationer

Sektoren Offentlig & Organisationer har et særskilt samfundsansvar, ikke mindst som forvaltere og producenter af samfundskritiske ydelser og produkter.

Værdierne, som forvaltes, er enorme, virkningen af ændringer og beslutninger kan være store. Medier og Tilsyn er optaget af den offentlige sektor og arbejdet i organisationerne. Forskellige organisationer har en særstilling med vigtige og meget forskellige samfundsområder. Øget professionalisering, globalisering og konkurrence gør at efterspørgslen efter fagkompetence og effektiv ledelse er stærkere end nogensinde.

Offentlig og Organisationer er en sammensat og dynamisk sektor med en række forskellige delsektorer:

  • Centraladministrationen
  • Regioner og Kommuner
  • Offentlige virksomheder
  • Nationale og Internationale Organisationer
  • Kulturvirksomheder

Krav til fremtidens ledere

Sektoren Offentlig & Organisationer står overfor store forandringer og forvalter store værdier og mange interesser. For at møde disse forandringer må fremtidens ledere besidde kompetence og erfaring i relation til ledelse, effektivisering og marked – og det indenfor mange fagområder og altid relateret til forvaltning og politik.

Vores ekspertise og services

I kampen om den bedste arbejdskraft er det vigtigt at have en rekrutteringspartner, som forstår det offentliges og organisationernes særlige ansvar og udfordringer, og som evner at finde de bedste kandidater i konkurrence med den private sektor. BackerSkeie har den nødvendige kompetence og det rigtige netværk. Daglige samtaler med ledere og eksperter indenfor sektoren udvikler vores kompetence og gør at vi kontinuerligt opdateres med information om de bedste talenter i branchen.

Vi har ofte en personlig relation til de mest fremtrædende ledere i branchen, som vi kan aktivere som kilder eller kandidater, når den rette stilling dukker op. Vores position i markedet og vores personlige relationer er ofte afgørende ved dialog og underskrift med de bedste kandidater. For at sikre kandidatens succes i den nye rolle følger vi op omkring integreringen, og har regelmæssig kontakt med såvel kandidat som klient i det første år efter ansættelsen.

Vi dækker en række behov, som virksomhederne indenfor sektoren Offentlig og Organisationer måtte have:

  • Executive Search
  • Succession Planning
  • Bistand ved Fusioner og Opkøb
  • Bestyrelsesrådgivning og -rekruttering
  • Assessments og Management Audits

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Ansvarlig rådgiver

Jasper Jansen

Managing Partner København & Lead Life Science