Sektorer

Viden inden for de forskellige sektorer er afgørende for at kunne løse opgaver med høj kvalitet i såvel proces som valg af kandidater.

Dyb sektorkompetence giver klienten en betydelig merværdi gennem øget præcision og hastighed i processen omkring rekruttering og udvælgelse. Viden om langsigtede trends og pludselige ændringer indenfor forskellige sektorer og selskaber er afgørende for at kunne løse opgaver på en effektiv måde.

Daglige ekspertsamtaler med de bedste ledere og nøglepersoner i en sektor og i forskellige selskaber gør os til de rådgivere og partnere, vi ønsker at være overfor klienter og kandidater indenfor rekruttering og udvælgelse.

Eiendom, bygg og anlegg

Eiendom, bygg og anlegg er bransjer som sysselsetter svært mange mennesker og som sikrer helt nødvendig infrastruktur i samfunnet, alt fra boliger til veier og jernbane.

IT, Telekom & Media

I et samfund hvor kommunikation og media påvirker mennesker og organisationer i stadig større grad, vil efterspørgslen efter stærke ledere og specialister til innovative teknologiselskaber vokse yderligere.

Consumer & Retail

Sektoren spænder fra producent- og distributionsled til engros -og detailled i en kompleks værdikæde med fokus på både B2C og B2B indenfor både produkter og tjenesteydelser.

Industri

Industrisektoren er en dynamisk sektor præget af store investeringer, globalisering, konsolidering og restrukturering. Nye markeder, en øget innovation og højere kompleksitet i værdikæden gør væksten både vanskeligere og vigtig.

Energi

Sektoren Energi, som også omfatter olie, gas og andre råstoffer, får en stadig mere central rolle i vores økonomi – fra leverandører af teknologi og tjenester, til produktion, videreforædling og distribution af energi og råstoffer.

Professional Services

Efterspørgslen efter professional services er øget de seneste år. Stadigt mere professionelle og internationale kunder outsourcer sine services og kræver mere af sine leverandører, når det gælder kompetence og løsninger.

Helse

Som følger av bedre helse i store deler av verden, Norge inkludert, opplever vi en verden med stadig flere mennesker og en økende levealder. Dette, kombinert med en stor velstandsvekst, har gitt et stort og økende marked for helsetjenester, både i offentlig og privat sektor.