Strategi- og forretningsudviklings-
direktører

For at opnå en konkurrencemæssig fordel i en verden i hastig forandring skal strategi og forretning kontinuerligt udvikles og tilpasses til markedet.

Især stiller virksomhedens ejere store krav til forretningsudvikling. Krav om vækst, bæredygtighed og øget værdi for aktionærerne, nødvendiggør digitalisering og udvikling af nye produkter, services og forretningsmodeller. Denne kompetence er afgørende at have i egen organisation. Kompetencen skal være centralt og højt placeret i organisationen og skal kunne være en vigtig ressource for den administrerende direktør.

En strategi- og forretningsudviklingsdirektør skal være i stand til at tænke i holistiske forbedringer, internt omkring forbedring af arbejdsprocesser og eksternt mod nye markeder og nye forretningsområder. Evnen til at integrere og igangsætte strategi på alle niveauer i organisationen er afgørende for succes.

De bedste ledere inden for strategi og forretningsudvikling ved, hvordan man bruger teknologi aktivt til at udvikle processer og forretning. De er løsningsorienterede, observante og innovative. De tør udfordre etablerede sandheder, de er markedsorienterede og ser på ting fra forskellige vinkler.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor skal du vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række ledere inden for strategi og forretningsudvikling i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for denne typer roller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for slag og marketing til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver

Knut Ole Tande

Managing partner og lead industri