Salgsdirektører

Salg handler om at kunne sætte sig i kundens behov og imødekomme disse behov ved hjælp af produkter og/eller services.

I den forbindelse skal salgsfunktionen i dag i høj grad være en samarbejdspartner for virksomheden, der udfører et kompetencebaseret salg frem for blot at sælge produkter. Dette stiller nye krav til salg- og marketing-ledernes kompetencer. Det er ikke nok, kun at have et godt kendskab til egne produkter og services, man skal evne at kunne sætter sig ind i kundernes behov og forstå deres forretning. Ofte er det vigtigt, at salgsstrategien fokuserer på kundens kunder, og på hvordan man kan bidrage til at effektivisere og forbedre kundens forretningsmodel.

Salgslederne er ofte en meget vigtig partner for den administrerende direktør. Det er dem, der er med til at skabe vækst og toplinje, samtidig med at de ofte har den tætteste kontakt til kunderne. Forudsigelighed og tillid er derfor vigtig. Salgschefer skal være tæt på deres marked og være hurtige til at opfatte og forstå nye tendenser på markedet. Det er sandsynligvis i denne evne, vi ser forskellen på de bedste og de næstbedste ledere inden for salg. I dagens marked med mange og hurtige forandringer, er denne evne særlig vigtig for enhver virksomhed.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor skal du vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række salgs- og marketing ledere i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for inden for denne typer roller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for salg og marketing til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver