PR- og kommunikations-
direktører

I dag kan PR- og kommunikationsdirektører ofte spille en bred rolle. Dette inkluderer ansvar for intern kommunikation, myndighedskontakt, publicity, branding og ekstern kommunikation med medierne og offentligheden.

Kommunikation, branding og marketing er i dag tæt forbundet. Ekstern kommunikation handler primært om at opbygge en position og et brand for virksomheden. Grænsen mellem kommunikation og marketing bliver mere og mere flydende. PR- og kommunikationsroller består derfor ikke længere kun journalistisk arbejde, men involverer i mindst lige så høj grad opgaver relateret til branding og virksomhedens omdømme. Det er derfor vigtigt at tænke bredt, når man rekrutterer ledere til PR og kommunikation. De skal fungere godt i det operationelle kommunikationsarbejde, samtidig med at de tænker holistisk og er i stand til at fungere på et mere generelt niveau relateret til branding og omdømmestyring.

Hverdagen inden for PR og kommunikation er blevet mere og mere kompleks inden for de senere år. Fake news, sociale medier og ikke mindst øgede krav fra kunder og andre interessenter i forbindelse med bæredygtighed og virksomhedens sociale ansvar har gjort rollen endnu vigtigere og vanskeligere.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor skal du vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række ledere inden for PR og kommunikation i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for denne typer roller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for PR og kommunikation til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver