Økonomidirektører

En kompetent og professionel økonomidirektør og økonomifunktion tilfører stor værdi til virksomheden. Evnen til at beregne konsekvenserne af strategiske beslutninger er en kritisk kapacitet, uanset om det drejer sig om kapitalisering, investeringer eller drift.

Gode prognoser og scenarieanalyser skaber rammerne for ledelsens beslutninger. En moderne økonomifunktion bidrager aktivt til virksomhedens udvikling og vigtige strategiske diskussioner. Hvordan skal vi finansiere de planlagte investeringer? Hvordan kan vi aktivt forbedre virksomhedens lønsomhed og sikre toplinjevækst? En moderne økonomidirektør skal have evnen og evnen til at forstå virksomheden som helhed og være i stand til at bidrage til forbedringer baseret på dette.

En god økonomidirektør er ofte den administrerende direktørs højre hånd, og bidrager samtidig aktivt i bestyrelsesmøderne og i dialogen med ejerne. Ofte stiller især ejerne høje krav til økonomidirektøren og til økonomifunktionen i virksomheden. Ejerne bag virksomheden ønsker ofte en direkte rapportering fra økonomidirektøren og ikke kun fra den administrerende direktør.

Økonomifunktionen skal naturligvis også levere solidt og stabilt i forhold til regnskab, rapportering og compliance i forholdt til lovkrav. Dette gælder især for børsnoterede virksomheder.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor skal du vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række økonomidirektører i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for rekruttering til forskellige økonomiroller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for økonomi til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver