Juridiske og regulatoriske direktører

En vigtig forudsætning for alle virksomheder er lovlig drift. Det er et område som alle virksomheder, selv i strengt regulerede brancher, selv administrerer. Imidlertid er der gråzoner i enhver lovgivning og regulering.

Ledere inden for jura og compliance har ofte en risikobaseret tilgang til disse gråzoner. Et stadigt stigende antal love og bestemmelser, strengere og mere omfattende regler, nye teknologier og aktiviteter på tværs af grænser, gør dette billede mere og mere uklart. Det er derfor afgørende for mange virksomheder at have dygtige ledere med den rette kompentence på dette område.

En direktør med ansvar for juridiske og regulatoriske spørgsmål, skal derfor konstant holde sig opdateret på nye love og regler, både nationalt og internationalt. Det er vigtigt aktivt at sikre compliance med love og regler på en fornuftig måde i forhold til virksomhedens aktiviteter og arbejdsprocesser. Nogle brancher er underlagt særligt strenge regler, og har derfor et særligt behov for at sikre overholdelse af love og regler, samtidig med at virksohedens processer kan fungere godt. De bedste ledere inden for jura og compliance har derfor ikke kun juridisk ekspertise, men har også en stærk forretningsforståelse, hvilket gør dem i stand til ikke kun at kunne sige nej til tiltag, men i lige så høj grad at finde gode løsninger i overensstemmelse med loven. Samtidig formår de også at fremhæve forretningsmulighederne inden for de lovgivningsmæssige rammer.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor skal du vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række ledere inden for jura og compliance i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for denne typer roller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for jura og compliance til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver