HR-direktører

Det er mennesker der skaber resultaterne. Det er derfor vigtigt at HR-funktion sikrer, at virksomheden har de bedste ledere og medarbejdere samt evner at bringe det bedste ud i hver enkelt.

Dygtige HR-direktører arbejder med de vigtigste forretningsmæssige udfordringer og sikrer kvalitet og kompetence i disse processer. De har en solid forståelse af strategi og bidrager aktivt i diskussionen med ledelsesteamet i forhold udnytte de menneskelige ressourcer effektivt for at sikre resultater. En vigtig evne i denne sammenhæng er derfor at have en høj analytisk kapacitet.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor skal du vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række ledere inden for HR i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for denne typer roller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for HR til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver