Drifts- og logistikdirektører

I de senere år har ny teknologi resulteret i store ændringer i hverdagen i for drifts- og logistikdirektørerne. Virksomheder der beskæftiger sig med produktion, logistik, distribution, engros- og detailhandel m.m. er især afhængig af at have de bedste drifts- og logistikchefer for at skabe gode resultater.

Med stadig mere international aktivitet, hvor mange virksomheder har udenlandske underleverandører, produktion på tværs af grænser og kunder rundt om i verden, er kompleksiteten for drift- og logistikfunktionen øget kraftigt.

Dygtige drifts- og logistikdirektører har og to fordele. De er strategisk anlagte og tænker i helhed frem for i enhed. Evnen til at tænke holistisk og strategisk i forbindelse med indkøb, vare flow, produktion og koordinering i forhold til salg, markeds- og produktudvikling er vigtig. Ved hjælp af teknologi vil de bedste drifts- og logistikdirektører kontinuerligt arbejde på at effektivisere driften gennem digitalisering og automatisering.

Opgaven er kompleks, især for virksomheder der opererer i flere lande og har internationale aktiviteter, men samtidig er gevinsterne endnu større ved at have kontrol over drift og logistik.

Læs mere om, hvordan BackerSkeie arbejder med rekruttering af ledere her.

Hvorfor vælge BackerSkeie til din lederrekruttering?

Specifik branche og funktionel kompetence: Gennem rekruttering af en række ledere inden for drift og logistik i mange forskellige brancher, har vores erfarne konsulenter opnået betydelig ekspertise inden for denne typer roller.

Placeringsevne og netværk: Vi har stor erfaring med at skabe interesse hos de rette kandidater. Vi har et stærkt brand, og et bredt netværk af kandidater og kilder, som vi bringer ind i enhver opgave.

Kvalitet og erfaring: BackerSkeie har mere end 15 års erfaring på markedet, og har gennem dette udviklet en robust og innovativ metodik til rekruttering af ledere inden for drift og logistik til klienter med høje krav. For at kunne finde de bedste kandidater har vi en grundig proces, ligesom vi benytter os af kvalitetssikrede værktøjer.

Ansvarlig rådgiver