Loader

Executive Search

Virksomhedens unikke behov
Virksomheder bruger os i forbindelse med en konkret lederudfordring, en pludselig opsigelse eller nye udfordringer i markedet. Baseret på den enkelte konsulents spidskompetence indenfor branche og funktion, indsamler vi den nødvendige information omkring opgaven gennem en tæt dialog med klienten. Denne information struktureres metodisk, så den danner fundamentet for søgeprocessen efter den rette kandidat.

Klienten kender sin udfordring, og som rådgivere hjælper vi med at finde frem til den bedste løsning.

Vi skal finde den bedste
At søge efter potentielle kandidater er en proces præget af systematik, kreativitet og hårdt arbejde. Baseret på vores dybe kendskab til såvel branche som funktion, laver vores researchteam en grundig markedsanalyse for at identificere relevante miljøer, mulige kandidater og gode kilder. På denne måde gøres listen over relevante kandidater komplet, ved ikke kun at gøre brug af det eksisterende netværk, men også skabe kontakt til kandidater, som vi ikke kender fra tidligere.

Kandidaten oplever her merværdi for dem selv gennem kontakten til et førende Executive Search selskab som BackerSkeie. Vi arbejder målrettet, med høj integritet og fortrolighed.

Kontakten med kandidater
Vi er optaget af at finde det bedste match mellem stilling og kandidat. Det skal være den rigtige rolle for kandidatens fortsatte karriereudvikling, kombineret med den rette kompetenceprofil for klienten.
Der kan være mange udfordringer i forbindelse med ansættelsen af en ny leder, og omkostningen ved en fejlrekruttering er høj både på kort og lang sigt. Her er det vores job at minimere denne risiko for vores klienter. Det gør vi gennem dyb branche- og funktionsforståelse, kombineret med en struktureret og fakta baseret evalueringsproces baseret på fire hovedelementer

• Strukturerede dybdeinterviews med fokus på fakta, kompetence og motivation
• Strukturerede referenceinterviews
• Evaluering af akademiske og professionelle resultater
• Skriftlige opgaver relateret til personlighed, analytiske evner og teamroller

Opfølgning
I BackerSkeie lægger vi vægt på, at både klientens og kandidatens forventninger bliver opfyldt. Derfor laver vi jævnlige opfølgningssamtaler med både klienten og kandidaten, for på denne måde at bidrage til en god udvikling i ansættelsesforholdet. Hermed bygger vi også videre på det langsigtede partnerskab med virksomheden og kandidaten.

Succes for os er, når kandidaten og klienten sammen opnår succes.

Se flere Kontakt os