BACKERSKEIE
© $$year$$ BackerSkeie AS

Services

Efterspørgslen efter services er øget de seneste år. Stadigt mere professionelle og internationale kunder outsourcer sine services og kræver mere af sine leverandører, når det gælder kompetence og løsninger. Leverandørerne får stadig større udfordringer med hensyn til rekruttering og med at beholde den kompetence og kapacitet, som er nødvendig for at sikre succes.

Services er en sammensat og dynamisk sektor med en række forskellige brancher:

• Supply Chain & Logistics
• Business & Services/BPO
• Real Estate
• Professional Services

Krav til fremtidens ledere
Ledere i sektoren takler dagligt en række nye udfordringer og muligheder relateret til teknologi og globalisering. Øget konkurrence og en øget grad af specialisering gør outsourcing og services til en stadig større del af økonomien. Visionære og innovative topledere vil bygge den rette kultur og struktur i deres virksomheder. Det er disse ledere, vores klienter ønsker.

Vores ekspertise og services
Vore konsulenter har erfaring og kompetence indenfor rekruttering af forskellige stillinger hos en række virksomheder relateret til Services. Daglige samtaler med ledere og eksperter indenfor sektoren Services udvikler vores kompetence og gør at vi kontinuerlig opdateres med information om de bedste talenter i branchen. Vi har ofte en personlig relation til de mest fremtrædende ledere i branchen, som vi kan aktivere som kilder eller kandidater, når den rette stilling dukker op.

BackerSkeie er samarbejdspartner med nogen af de mest spændende og synlige aktører i sektoren Services. I en stadig mere globaliseret verden rekrutterer vores konsulenter ledere, som bidrager til succes både i etablerede og nye markeder. BackerSkeie har sammensat et af Nordens stærkeste teams indenfor Services. Teamets fokus på sektoren gør, at kvaliteten på proces og kandidater er højest mulig.

Vores position i markedet og vores personlige relationer er ofte afgørende ved dialog og underskrift med de bedste kandidater. For at sikre kandidatens succes i den nye rolle følger vi op omkring integreringen, og har regelmæssig kontakt med såvel kandidat som klient i det første år efter ansættelsen.

Vi dækker en række behov, som virksomhederne indenfor sektoren Services måtte have:

• Executive Search
• Succession Planning
• Bistand ved Fusioner og Opkøb
• Bestyrelsesrådgivning og -rekruttering
• Assessments og Management Audits