Førende på
Executive Search
Tilmeld dig i dag
Book Møde
News
e-mail:
Navn :
Stilling :
Virksomhed:
Ved at udfylde formularen godkender du samtidig vores persondata erklæring
loader
Tilmeld dig i dag
eNews
News
e-mail:
Navn :
Stilling :
Virksomhed:
Ved at udfylde formularen godkender du samtidig vores persondata erklæring
loader
"Det er udfordrende og særdeles vanskeligt at rekrutterer den rette leder. Her er det godt at have BackerSkeie som partner, da de har en bred vifte af teamkompetencer og netværk samt robuste og innovative processer."
Konsulenter
Knut Ole Tande
Managing Partner Norge og lead industri
Læs mere
Cato Backer
Partner
Cato Backer er Partner, og rådgiver inden for Executive Search, assessments og lederudvikling, succession planning og onboarding, samt bestyrelses-evaluering og -rekruttering . Cato Backer har lang erfaring fra BackerSkeies team indenfor Energi & Industri, men bistår klienter i de fleste sektorer.
Læs mere
Mats Herman Hjelmtvedt
Rådgiver og fung. lead associate
Læs mere
Alexander Huun
Partner & Lead Energy
Læs mere
Carsten Hønberg
Managing partner
Carsten Hønberg er managing partner med hovedansvaret for den finansielle sektor. Han er specialist i rekruttering og udvælgelse af ledere og nøglepersoner inden for finanssektoren, IT, professionel services, energisektoren, den industrielle sektor, samt den offentlige sektor.
Læs mere
Jasper Jansen
Managing Partner København & Lead Life Science
Jasper Jansen er Managing Partner for det danske kontor, og har herudover hovedansvar for Life Science sektoren. Han er specialist i rekruttering og udvælgelse af ledere og nøglepersoner indenfor IT, Telecom & Media, Life Science og FMCG & Retail.
Læs mere
Trygve Langholm
Partner og Lead IT, Telecom & Media
Trygve Langholm er Partner og leder for IT, Telecom & Media. Hans kernekompetencer består i rekruttering af ledere og specialister indenfor disse sektorer, samt Professional Services.
Læs mere
Rolf Kåre Nilsen
Partner og Lead FMCG & Retail
Rolf Kåre Nilsen er Partner med hovedansvar for FMCG & Retail, hvor han især har arbejdet med opgaver i FMCG-segmentet. Han har også stor erfaring med opgaver i Bank, Forsikring & Finans, Industri og Offentlige Sektor/Frivillige Organisationer.
Læs mere
Ann-Kristin Nyrønning
Partner og Lead Offentlig Sektor & Organisationer
Ann-Kristin Nyrønning er Partner og leder for Offentlig Sektor & Organisationer. Herudover har Ann-Krisitn Nyrønning lang erfaring med rekruttering af ledere og nøgleroller til en række brancher, eksempelvis FMCG, Teknologi, Industri og Services.
Læs mere
Are K. Skeie
Partner og Lead Bank & Finance
Are K. Skeie er rådgiver og partner med hovedansvaret for Bank, finans og forsikring. Are K. Skeie er en af grundlæggerne af BackerSkeie. Skeie har arbejdet med executive search og rekruttering siden 2004, med fokus på ledere og nøglepersoner til sektorer som Bank, finans og forsikring, offentlige sektor,
konstruktion og industri. 
Læs mere
Jon Erling Tenvik
Partner og Lead Services
Jon Erling Tenvik er Partner på BackerSkeies kontor i Oslo, og arbejder primært med rekruttering af topledere til selskaber inden for Bank, Finans, Shipping og Teknologi. Herudover bistår han med bestyrelsesudvælgelse og bestyrelsesevaluering.
Læs mere
Ingunn Lian
Senior Associate
Læs mere
"BackerSkeie er en af Nordens førende virksomheder inden for Executive Search med meget stærke og innovative rekrutteringsløsninger, både nordisk og internationalt. For en virksomhed som vores, der har brug for de bedste ledere på alle niveauer, er BackerSkeie det bedste udgangspunkt for alle rekrutteringer globalt."
Vi ser frem til å høre om dine behov
Ring oss
Send mail
Besøg os