Loader

Din karriere

BackerSkeie har opgaver for virksomheder i alle brancher og af alle størrelser, hvor vi tilbyder vores klienter ydelser omkring Executive Search og Bestyrelsesrekruttering. Vi ønsker at have relationer med ambitiøse kandidater, som ønsker nye udfordringer, personlig udvikling og attraktive betingelser.

Fortæl os lidt om din erfaring og dine ønsker. Svar på spørgsmålene nedenfor, vedhæft et opdateret CV og registrer dig i vores proprietære talentdatabase. Det er enkelt og tager et par minutter. Informationen du deler med os er strengt fortrolige og vil kun blive benyttet af BackerSkeie.

Du vil få en bekræftelse på, at informationen er modtaget og registreret. Vores konsulenter vil tage kontakt til dig, når en passende jobmulighed dukker op.

Kontakt information
Fornavn:
Efternavn:
Telefonnummer:
Email adresse:
Adresse:
Hvad er din titel?
Hvilken virksomhed eller organisation er du ansat i?
Hvilken funktion har du i virksomheden?
Hvilken branche arbejder du i?
Hvor mange mennesker leder du?
Uddannelse og uddannelsessted:
Har du en MBA eller lignende?
Geografiske præferencer:
Hvad er dine ønsker til en fremtidig rolle, virksomhed og branche?
Vedlæg dit CV:
Ved at registrere dig hos os, giver du samtykke til at vi gemmer og bearbejder dine oplysninger til internt brug i BackerSkeie. Vi behandler al information efter aftale og i henhold gældende lovgivning. Du kan til enhver tid bede om, at få slettet dine oplysninger, eller ændre dine oplysninger ved at indsende ny og opdateret information.
Se flere